I-a tăiat gâtul unei fetițe de 7 ani! Criminala a scăpat de închisoare

"în Știri" by

Autoarea crimei, Eltiona Skana, a scăpat de închisoare, pentru moment, după ce în luna martie a acestui an i-a tăiat gâtul unei fetițe de 7 ani într-un parc, în plină zi, în Marea Britanie.

Fetița se dădea cu un scooter, îndreptându-se către mama sa, iar în acel moment, Eltiona Skana s-a ridicat de pe o bancă, a scos un cuțit din buzunar și i-a tăiat fără milă gâtul, potrivit Observator.

În ciuda eforturilor depuse de paramedicii care au ajuns la locul faptei, fetița grav rănită nu a mai putut fi salvată.

Criminala a fost diagnosticată cu schizofrenie paranoidă, femeia fiind achitată astăzi de acuzația de crimă de către procurorul britanic Michael Brady pe motiv că: „Nu mai este niciun temei realist de condamnare”.

În viitorul apropiat, femeia va fi judecată pentru omor din culpă.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi