Maria Grapini continuă lupta cu Times New Roman

0
215 views

Europarlamentarul vrea să dea în judecată TNR pentru un articol de satiră ce a venit în contextul în care politicianul ungar Jozsef Szajer a demisionat din partidul la putere în Ungaria al premierului Viktor Orban după ce a participat la o petrecere ilegală din Bruxelles descrisă de presă drept „o orgie” într-o perioadă de lockdown.

Site-ul se prezintă încă de la începuturi drept cotidian independent de umor voluntar, precizând în mai multe rânduri că „Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile, iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă”, aceste lucruri nu au fost înțelese de către Maria Grapini, aceasta crezând că citește o știre și declarând că:

„Dacă nu veți șterge aiureala postată și nu veți dezminți vă voi da în judecată! Știți bine că există lege pentru știri false!”