Orașul Bistrița iese din carantină!

"în Știri" by

După ce incidența cazurilor de COVID-19 a scăzut sub 5 la mie, orașul Bistrița iese din carantină, potrivit anunțului de miercuri al Prefecturii Bistriţa-Năsăud.

În anunțul Prefecturii Bistriţa-Năsăud s-a menționat faptul că de joi, de la ora 5.00, restricțiile impuse se vor ridica.

„Dacă la momentul formulării analizei de risc de către Direcţia de Sănătate Publică, în vederea obţinerii avizului INSP pentru carantinarea municipiului (16 noiembrie – n.r.) incidenţa de cazuri era de 9,01/1000 locuitori, fără focare, astăzi (miercuri, 2 decembrie – n.r.) incidenţa e de 4,98/1000 locuitori (fără focare). DSP a formulat încă de ieri o nouă analiză de risc pentru a prezenta situaţia epidemiologică din ultimele 14 zile, aprobată de INSP în vederea ridicării restricţiilor de carantină”, transmite Prefectura judeţului.

Orașul Bistrița a intrat, începând cu 19 noiembrie, în carantină, pentru 14 zile.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns