O fetiță

ȘOCANT: O fetiță de 10 ani a fost violată de cinci bărbați

"în Știri" by

O fetiță de numai 10 ani a fost violată de cinci bărbați, aceștia profitând de vulnerabilitatea și naivitatea micuței.

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 61 si 87 de ani, au ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ pe data de 1 decembrie 2020, după ce au fost acuzați de săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată, conform adevărul.

Bărbații au fost privați de libertate în urma cercetărilor efectuate de procurori şi de poliţişti, după ce aceștia au violat o fetiță de 10 ani.

Pe data de 10 noiembrie 2020 a ajuns în faţa magistraţilor de la Judecătoria Piatra Neamţ bărbatul de 61 de ani. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru că a violat-o pe fetiţa de numai 10 ani, într-un sat dintr-o comună de lângă oraşul Piatra Neamţ.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi