(FOTO) Caz șocant la Spitalul Reșița! Condiții inumane, bolnavi dezbrăcați și mizerie peste tot

"în Știri" by

În spațiul public, au apărut mai multe imagini cu bolnavi care sunt nesupravegheaţi și sunt fie slab îmbrăcați, fie dezbrăcaţi, iar mizeria se află pretutindeni, la Spitalul Reșița.

Persoanele din imagini suferă de probleme psihice și trăiesc în condiţii mizere în Staţionarul 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, spital dedicat pacienţilor depistaţi cu COVID-19.

„Este spitalul care a fost declarat COVID. Sunt oameni care nu au discernământ şi care, în mod normal, ar fi trebuit internaţi în alte secţii. Ei au fost aduşi acolo, se dezbracă, ştiţi cum sunt…”, potrivit declarațiilor oferite de Romeo Dunca, preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, pentru Express de Banat.

O anchetă internă a fost deschisă pentru a identifica pacienții și persoanele care aveau sarcina să îi îngrijească, dar și momentul în care au fost realizate imaginile.

,,Am deschis o anchetă internă pentru a vedea cine sunt pacienţii şi cine i-a îngrijit şi când au fost făcute fotografiile. Am stat de vorbă cu personalul medical pentru a identifica situaţia şi a lua măsurile care se impun. (…) Ştim că este mizerie în spital, recunoaştem cu toţii ceea ce se întâmplă în sistem”, a declarat managerul spitalului din Reșița pentru Digi 24.

 

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi