Un medic sibian cere ajutorul prietenilor!

"în Știri" by

Dr. Victoria Bîrluțiu, șefa Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu cere ajutor prietenilor. Este nevoie de un modul exterior, astfel încât 12 paturi să fie mereu păstrate pe secție.

„Nu mi-am imaginat că voi scrie vreodată că am nevoie de ajutorul vostru, prieteni. O clădire veche, indiferent cât de renovată e, nu asigură circuite normale într-o pandemie. Asta se întâmplă cu secţia Boli Infecţioase Sibiu, necesitând sacrificarea a 12 paturi pentru pacienţi, pentru separarea circuitelor. Dacă am avea un modul exterior, ar rămâne aceeaşi capacitate de spitalizare. Oare mă puteţi ajuta?”, întreabă şefa Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, doctor Victoria Bîrluţiu.

Dacă secția ar avea un modul exterior, ar putea fi păstrate 12 paturi în secție.

„Chiar am nevoie de un modul similar celui din spatele urgenţei”, răspunde medicul sibian, întrebat de ce ajutoare are nevoie concret.

În Sibiu, rata de infectare a scăzut luni la 6,82 la mie, pe când în orașul Sibiu rata a ajuns la 10,18 la mie.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns