Fostul fotbalist Viorel Turcu s-a stins din viață!

"în Știri" by

Viorel Turcu, fostul mare fotbalist, a încetat din viaţă.

Acesta a jucat la FC Argeş, Dinamo, FC Olt şi Steaua. Are, de asemenea, 3 titluri de campion în palmares, jucând împotriva lui Maradona în 1982, într-un amical la Rosario (România- Argentina).

Viorel Turcu- o viață purtată prin spitale și momente de agonie

Viorel Turcu a decedat la vârsta de 60 de ani. Conform Adevărul, avea ambele picioare amputate din cauza unui diabet instalat în 1996. O situație tragică a fost moartea soției în 2015 și pierderea fiicei. În 1984 şi-a pierdut şi fiica în vârstă de doar o lună, din cauza condiţiilor din spital.

Helmuth Duckadam, prietenul său de mai bine de 3 decenii, a adus câteva vorbe, îndurerat:

Trebuia să ne vedem pe 1 Decembrie. Am vorbit aseară. Azi… ne-ai părăsit fără niciun preaviz. Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”.

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi