Piațeta Independenței din Oradea va fi modernizată!

"în Știri" by

Începând cu 2 noiembrie, orădenii au avut posibilitatea de a vota online, până în 22 noiembrie, unul dintre cele 6 proiecte de modernizare a piațetei Independenței din Oradea, astfel fiind ales proiectul îndrăgit de orădeni.

Primarul municipiului Oradea, Florin Birta, a lăsat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Doresc să le mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat și ați votat proiectul pe care l-ați preferat a fi implementat în zona de deasupra parcării subterane din strada Independenței.”

Potrivit celor declarate de primarul Oradiei, 9.401 de orădeni au votat proiectele expuse online.

De asemenea, clasamentul în funcție de voturi a fost publicat pe pagina de Facebook a primarului Florin Birta.

„Proiectele au fost votate în total de 9.401 de orădeni, iar clasamentul arată în felul următor:

1. Proiectul Muun Concept A.B – 3.553 de voturi;

2. Proiectul Atelier Schmidt – 3.138 de voturi;

3. Proiectul Mladin Workshop For Architecture – 1.544 de voturi

4. Proiectul Sinestezia Conceptual Studio – 609 voturi;

5. Proiectul Dragoș Ștefan Dragnea – 393 de voturi,

6. Proiectul Heim Kuntscher Architekten – 164 de voturi.”

În încheierea mesajului său, Florin Birta a adăugat următoarele: „Așa cum am procedat în anii trecuți la bugetarea participativă și la consultarea orădenilor pentru acest proiect, la fel vom proceda și în continuare, respectiv vom cere opinia orădenilor și îi vom consulta în proiectele de importanță majoră pentru municipiul nostru.”

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns