Klaus Iohannis a oferit noi informații despre vaccinarea împotriva COVID-19!

"în Știri" by

Președintele României, Klaus Iohannis, a oferit noi informații despre vaccinarea împotriva COVID-19.

Potrivit celor declarate pe pagina sa de Facebook, vaccinarea va începe în perioada următoare.

Personalul din domeniul sănătății, din centrele rezidențiale și medico-sociale cât și populația cu un risc ridicat de evoluție severă în cazul infecției, dar și personalul din domenii-cheie, fac parte din grupurile prioritare care vor avea acces la acest vaccin.

Ministerul Apărării va asigura atât gestionarea depozitului central, cât și a celorlalte șase depozite regionale, de unde vor pleca către întreaga populație.

„Vaccinurile anti-COVID 19 au devenit speranța de a ne reîntoarce cât mai curând la normalitate și va trebui să fim pregătiți să le putem distribui echitabil. Am discutat astăzi cu miniștrii Sănătății, Apărării și Afacerilor Interne despre strategia de vaccinare, care va fi supusă aprobării Consiliului Suprem de Apărare a Țării în perioada următoare. Din grupurile prioritare pentru vaccinare fac parte personalul din domeniul sănătății, din centre rezidențiale și medico-sociale, populația cu risc ridicat de evoluție severă în cazul infecției și personalul din domenii-cheie, esențiale bunei funcționări a societății. Vaccinarea se va realiza la locul de muncă pentru personalul din domeniul sănătății și prin centrele de vaccinare fixe și mobile, echipe mobile, rețeaua de medicină de familie și centre drive-through pentru celelalte categorii de populație. Ministerul Apărării va asigura gestionarea depozitului central, precum și a celor 6 depozite regionale, de unde se va face distribuția către centrele de vaccinare locale fixe și mobile”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis de pe Facebook.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns