Cadouri
Cadouri

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. În mai puțin de o lună intrăm în luna decembrie. Știm cu toții ce ne așteaptă: clar, multe cadouri de cumpărat.

Decembrie, luna cadourilor!

Și aici începe nebunia! În luna decembrie trebuie să fii bine pregătit, atât psihic, cât și financiar. Părinții cu copii de peste 5 ani înțeleg de ce spun acest lucru. Odată cu creșterea copilului, vin și acele momente când începe să ceară și să-și dorească tot mai multe și parcă cele mai scumpe jucării.

Noi vă înțelegem, dragi părinți, și tocmai din acest motiv venim în ajutorul vostru. Am realizat o mică listă cu idei de cadouri pe care puteți să le achiziționați pentru copil fie de Moș Nicolae, fie de Moș Crăciun sau poate chiar de ziua lui. Dacă este și ziua copilului în luna decembrie, nu pot să vă urez decât spor la cumpărături!

Lista e gândită în așa fel încât jucăriile să se potrivească atât pentru fete, dar și pentru băieți și să fie și educative.

1. Set de litere și cifre magnetice

Setul conține 253 de piese cu litere alfabet și cifre magnetice, 1 tablă magnetică cu două fețe, 3 markere, 1 radieră și o cutie de depozitare. Aceasta este o jucărie creativă și interactivă de învățare pentru copilul tău. Jucăria se potrivește copiilor de la 3 ani în sus.

Cumpără de aici

2. Set inteligent de construcție magnetică – MAGNETIC CONSTRUCTION BLOCKS

Setul conține 70 de piese și o carte cu idei de construcții. Datorită jocului cu blocuri, copiii practică gândirea creativă și abilitățile manuale.

Cu ajutorul unor elemente cum ar fi roțile, ferestrele, acoperișul, puteți construi absolut totul de la ei. Copilul poate crea multe construcții interesante: de la case, mașini, până la Turnul Eiffel sau la rachete.

Cumpără de aici

 

3. Headu Montessori – Cărți despre emoții și acțiuni

Copiii pot învăța să recunoască emoțiile, expresiile faciale și acțiunile de zi cu zi prin observarea imaginilor băieților și fetelor. Aceste cartonașe stimulează mintea copiilor, dar prin joc, printr-un mod distractiv.

Cumpără de aici

 

4. Button Idea – Joc de creație

Acest joc conține 12 planșe și 45 de butoane colorate. Broască, pește, pasăre, copac, casă sunt câteva modele pe care le veți găsi pe planșe. Acest joc ajută la dezvoltarea coordonării mână-ochi, abilităților motorii fine și gândirii creative a copilului. Cu ajutorul butoanelor, ei vor realiza produsul final de pe planșa respectivă.

Cumpără de aici

 

5. Memory Chess – Joc de memorie

Jocul conține 24 de piese de șah colorate, un zar și o tablă de joc. Se vor așeza toți pionii pe tabla de joc cu culoarea în jos, iar apoi se aruncă zarul. În funcție de culoarea zarului trebuie scos același pion, de aceeași culoare. Câștigă cel care adună cei mai mulți pioni. Este un joc distractiv, dar în același timp dezvoltă memoria vizuală a copilului.

Cumpără de aici

 

Sperăm că v-am ajutat și v-am mai ușurat din munca pe care trebuie să o depuneți în goana după cadouri. Spor la cumpărături!

De asemenea, aici găsiți și câteva exemple de cadouri „așa nu”!