Crimă în Maramureș! O femeie a fost găsită moartă și incendiată

"în Știri" by

O femeie de 61 de ani din Baia Sprie a fost găsită moartă și incendiată în data de 16 noiembrie, în jurul orei 13, în spatele unei anexe gospodărești.

Polițiști și criminaliști din cadrul Poliției din orașul Baia Sprie, coordonați de procurorul criminalist, au ajuns la fața locului și au demarat cercetările, iar până în acest moment criminalul nu a fost identificat.

Vecinii nu au mai văzut-o pe femeie prin curte de câteva zile, astfel că au anunțat autoritățile. Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei locuințe din oraș a fost găsit cadavrul unei femei de 61 de ani. Potrivit surselor, bătrâna locuia singură și ar fi avut certuri cu aparținătorii.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare, în vederea efectuării autopsiei, iar o anchetă se află în desfășurare. Cercetările sunt realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor morții.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi