Fetiță de 13 ani, sechestrată și violată de zeci de ori timp de opt luni

"în Știri" by

O fetiță de numai 13 ani a fost sechestrată timp de opt luni de zile și violată de zeci de ori de către un bărbat în vârstă de 32 de ani din județul Bacău.

În primă fază, judecătorii l-au lăsat în libertate pe agresorul minorei, iar pe urmă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dima. Bărbatul de 32 de ani, care locuiește în comuna Izvorul Berheciului, judeţul Bacău, a fost trimis în judecată pentru viol şi lipsire de libertate.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au reţinut pe bărbat, fiind emis pe numele său un mandat de arestare preventivă. Agresorul este fostul concubin al surorii unei minore de 13 ani, conform Adevărul.

Bărbatul a profitat de vulnerabilitea și inocența fetei şi timp de opt luni a sechestrat-o și violat-o de zeci de ori, fără ca micuța să se poată apăra sau exprima voința.

,,În perioada noiembrie 2016-iunie 2017, bărbatul, profitând de imposibilitatea unei minore, în vârstă de 13 ani, de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, pentru sursa citată.

Judecătoria Brăila a respins cererea Parchetului de arestare preventivă a bărbatului, în data de 12 august. Acesta a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Îm urma acestei hotărâri, procurorii au contestat decizia, iar pe 18 august bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe baza mandatului emis de Tribunalul Brăila. Bărbatul a fost trimis la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi