Ministrul Sănătății

Mesajul lui Nelu Tătaru despre tragedia de la Piatra Neamț

"în Știri" by

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a declarat la Spitalul mobil de la Leţcani, din judeţul Iaşi, sâmbătă seară, faptul că toată lumea este vinovată pentru tragedia care a avut loc la spitalul din Piatra Neamţ, deoarece a acceptat ca în ultimii 30 de ani sistemul medical să fie menţinut într-o situaţie de criză.

„Pentru situaţia de peste 30 de ani şi pentru autorităţile locale şi pentru neimplicare … cred că suntem cu toţii vinovaţi în această ţară, nu doar sistemul medical şi autorităţile locale, pentru că am acceptat timp de 30 de ani să trăim într-o astfel de situaţie medicală”, a menționat ministrul.

În cazul medicului rănit, care a încercat să-i salveze pe pacienţii bolnavi de la secţia ATI, acesta va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar mai apoi va fi transferat în Belgia.

Nelu Tătaru a afirmat că medicul îi este bun prieten şi fost coleg de facultate.

„Este un profesionist, suntem şi prieteni, colegi de facultate. Îşi face meseria după cum am văzut şi în această seară încercând să salveze şi acei pacienţi”, a declarat Nelu Tătaru.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi