Medicul erou din incendiul de la ATI Piatra-Neamț va fi transportat în Belgia!

"în Știri" by

Medicul de gardă care a încercat să salveze pacienții din incendiul de la Spitalul Județean Piatra-Neamț va fi transportat duminică la Centrul de arși de la Spitalul Militar din Bruxelles, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, pentru Libertatea.

Starea medicului este una greu de imaginat, având arsuri pe 40% din suprafața corpului, majoritatea de gradul 2-3. „Este conștient, am vorbit cu dânsul”, a spus Nelu Tătaru aceleiași publicații.

„Se face o excepție pentru noi, pentru că în perioada asta nu se accepta sosiri din afară. În noaptea asta, medicul va ajunge la București, la Floreasca, apoi mâine dimineață va pleca cu un avion militar la Centrul de arși de la Spitalul Militar din Bruxelles”, a mai declarat ministrul Sănătății.2

Lucian Micu, managerul spitalului, a declarat la Digi 24 că medicul Ioan Cătălin Denciu era de gardă sâmbătă seară la Spitalul Județean Piatra Neamț când a izbucnit incendiul. Acesta a fost grav rănit, în urma acțiunii sale de a salva din flăcări pacienții internați la secția ATI.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*