Un număr record de infectări cu Coronavirus înregistrat de Italia!

"în Știri" by

Un număr record de infectări cu Coronavirus de la începutul pandemiei, a fost raportat de autoritățile italiene — 40.902 de oameni au fost depistați cu virusul COVID-19 în ultimele 24 de ore, a raportat CNN. Acesta este un record care depășeste cel mai mare număr de infectări zilnice din primul val și anume cel din primăvară când Italia înregistra în 21 martie, 6.554 de îmbolnăviri cu COVID-19.

Numărul total de infectați cu Coronavirus în Italia, de la începutul pandemiei, este de 1.107.303. Autoritățile au raportat și 550 de decese din cauza acestui virus, astfel bilanțul total al deceselor ajungând la 44.139.

În Italia, șase regiuni sunt în zona roșie (de mare risc), altele nouă sunt clasificate ca zone portocalii și cinci drept zone galbene. Regiunile Emilia-Romagna, Friuli Venezia Giulia și Marche au fost trecute de la zona galbenă la cea portocalie, adică în categoria de risc.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*