E luna reducerilor și ar fi păcat să nu profităm de acest lucru. Suntem siguri că îți plac cumpărăturile și cu siguranță ai economii pentru reducerile de Black Friday în special.

Noi îți venim în ajutor ca de obicei și am ales câteva lucruri interesante care s-ar putea să-ți placă și să îți fie folositoare în același timp. Cu reduceri pe măsură, bineînțeles!

1. Inteligența emoțională– o super carte care are și o super reducere

Cartea lui Daniel Goleman a marcat o revoluție uluitoare în psihologie prin analiza importanței covârșitoare a emoțiilor în dezvoltarea personalității umane. Studiul său ne explică cum, atunci când ne înțelegem sentimentele, situația în care ne aflăm devine mai limpede.

Descoperim chiar un nou mod de a privi cauzele bolilor care ne macină familia și societatea. Preluând rezultatele cercetărilor contemporane asupra creierului și comportamentului, autorul propune extinderea conceptului de inteligență.

Este binecunoscut termenul de IQ – coeficientul care măsoară inteligența umană înnăscută și care nu prea poate fi ameliorat pe parcursul vieții. Dar autorul a deschis calea unei psihologii care acordă un interes egal și inteligenței sentimentelor. Inteligență emoțională (EQ) presupune în primul rând conștientizare de sine, autodisciplină și empatie. Ea își dă seama de felul în care ne controlăm impulsurile și sentimentele.

Deși copilăria este extrem de importantă în punerea unor baze solide pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, ea poate fi îmbunătățită și cultivată inclusiv la vârstă adultă.

Oricine este interesat de leadership ar trebui să citească această carte.” -The New York Times Book Review

Cumpără de aici

 

2. Răsfață-te cu un parfum: Guess Girl

Prima senzație pe care o oferă parfumul Guess Girl e ca o șoaptă dulce: nectar de zmeură, pepene și arome intrigante de bergamotă. Flirtul continuă cu note de orhidee paradisiacă de Brazilia, floare Acacia și crin ademenitor.

În final, te acaparează cu note de vanilie voluptoasă și santal, lăsând o impresie care durează la fel de mult ca urma unui ruj pe fața unei perne.

Vezi prețul aici

 

3. Ne-am gândit și la el, poți să-i faci un cadou: Un Ceas Guess

 

Cumpără de aici

 

Un ceas bărbătesc, cu mecanism quartz și display analog. Carcasa este rotundă și din oțel inoxidabil. Are brățară din silicon și se închide cu cataramă.

Mai multe nu ar fi de spus, sperăm că te-am convins și să-ți placă recomandările noastre. Am avut grijă să alegem produse de calitate și folositoare ție.

Spor la cumpărături!