Un polițist din Arad a devenit eroul celor care au nevoie de plasmă și sânge!

"în Știri" by

Să fii salvator nu este ușor, dar cei infectați cu COVID-19 au nevoie de solidaritate. Un polițist din Arad a donat plasmă mai multe ori la rând cu motivul că “e datoria lui” să facă acest act de bunătate.

Potrivit IPJ Arad, polițistul care joi a donat pentru a cincea oară plasmă, face parte din cadrul Poliției Municipiului Arad- Secția 2 Rurală. Acesta crede că trebuie să îi ajute pe cei care se luptă cu diferite probleme de sănătate și care au nevoie de „lichidul salvator”.

„Cinci ore petrecute în ultimele 4 luni la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, câteva programări telefonice şi o bună disciplină a donatorului au făcut posibilă recoltarea şi validarea a 15 unităţi de plasmă salvatoare pentru cei internaţi în Secţiile de Terapie Intensivă. Bolnavii şi familiile acestora aduc mulţumiri pe această cale eroului necunoscut”, au transmis reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Arad.

Potrivit celor transmise de IPJ Arad, în această perioadă este nevoie din ce în ce mai mare de plasmă și sânge, iar polițiștii arădeni vor continua să doneze acest „lichid” care poate salva viața multor suflete.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*