Slujbă nocturnă oficiată de ÎPS Teodosie împotriva COVID-19! Localnicii s-au alăturat cu torțe și icoane

"în Știri" by

Pe străzile din comuna Cogealac a avut loc o slujbă nocturnă de alungare a noului coronavirus, la care au participat un sobor de preoți alături de Înalt Prea Sfințitul Teodeosie, conform digi24.

Înalt Prea Sfințitul Teodosie, însoțit de mai mulți preoți, a oficiat, la pas, o slujbă în timpul nopții pentru vindecare și înlăturare a bolii din localitate. O autoutilitară cu boxe a făcut ca slujba religioasă să se audă în comună, iar unii dintre localnici s-au alăturat, cu torțe și icoane, alaiului religios.

Rata de infectare cu noul Coronavirus a ajuns la 3.8 la mia de locuitori, în 24 de ore, în judeţul Constanţa.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi