Profesoara de la medicină
Profesoara de la medicină

Profesoara de la medicină care și-a insultat studenții la orele online a fost suspendată!

Aceasta preda în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Activitatea ei a fost supusă unei anchete interne a univesității după ce a apărut public un video de la orele online. În acesta se observă modul în care cadrul didactic se comportă cu studenții. Are o atitudine foarte deplasată, educându-i în ceea ce privește modul în care să i se adreseze.

Directorul UMF, Viorel Jinga, spune pentru Edupedu:

Este o situație regretabilă, a fost suspendată activitatea didactică și s-a creat o comisie de analiză formată din reprezentanți ai Rectoratului și ai Facultății de Medicină, disciplina Biologie Celulară, Moleculară şi Histologie care va analiza activitatea didactică online la această disciplină. Eu nu știu ca profesoara să fi avut astfel de antecedente, analizăm acum”

Ea le-a cerut pe rând studenților să o numească după titulatura de doctor, însă de fiecare dată când întreba umilitor câte un student cum i se adresează, îi reproșa că nu e bine și schimba formula de adresare. În video se mai aude cum își numește studenții „proști” și „răi”.

Din video: „Pentru că mi-am luat doctoratul la o vârstă foarte tânără şi cu mari eforturi vă pretind din acest moment celor două grupe, sau cel puţin celor care nu vor să se înjosească, să mă numiţi doamna doctor Mădălina Adam. Vreau să aud dacă s-a reţinut. Stai puţin că ăştia sunt foarte proşti sau foarte răi”
Sunt de două ori doctor și nu stau să îmi înșir toate prenumele cu voi!”

Autor: Raluca Vodă