Un tânăr din Hunedoara care a fost în arest la domiciliu a încălcat măsura arestului tocmai pentru a comite o infracțiune. Acesta a fost reținut pentru furt calificat.

Luni, o femeie din Hunedoara a reclamat Poliției că era într-un restaurant din municipiu, când mai multe persoane necunoscute i-au furat portmoneul din poșetă, în care se aflau carduri, acte de identitate și bani. Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ 450 de lei.

„În urma activităţilor investigative, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au identificat un tânăr de 22 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea infracţiunii de furt reclamat. Faţă de tânăr, care la momentul comiterii faptei ar fi trebuit să se afle în arest la domiciliu, fiind cercetat tot pentru comiterea unei infracţiuni de furt (măsură preventivă pe care nu a respectat-o), poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vinovatul urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, pentru luarea măsurilor necesare în această situație.