HUNEDOARA: Un tânăr a mers la furat din arestul la domiciliu!

"în Știri" by

Un tânăr din Hunedoara care a fost în arest la domiciliu a încălcat măsura arestului tocmai pentru a comite o infracțiune. Acesta a fost reținut pentru furt calificat.

Luni, o femeie din Hunedoara a reclamat Poliției că era într-un restaurant din municipiu, când mai multe persoane necunoscute i-au furat portmoneul din poșetă, în care se aflau carduri, acte de identitate și bani. Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ 450 de lei.

„În urma activităţilor investigative, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au identificat un tânăr de 22 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea infracţiunii de furt reclamat. Faţă de tânăr, care la momentul comiterii faptei ar fi trebuit să se afle în arest la domiciliu, fiind cercetat tot pentru comiterea unei infracţiuni de furt (măsură preventivă pe care nu a respectat-o), poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vinovatul urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, pentru luarea măsurilor necesare în această situație.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*