Angajată a PSD, găsită dezbrăcată și automutilată în sediul central al partidului!

"în Știri" by

O femeie care muncea la sediul central al partidului PSD din Bucureşti, a fost găsită de echipajele de poliție dezbrăcată și automutilată, cu răni la mâini şi la picioare, potrivit Adevărul.

Evenimentul a avut loc în sediul PSD, de pe Bulevardul Kiseleff, nr.10, București, luni seară, 9 noiembrie, după un apel la numărul unic de urgență 112. Mai multe echipaje au ajuns la fața locului și au descoperit-o pe femeie dezbrăcată, cu mai multe răni la mâini şi la picioare, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri.

„Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată cu privire la  faptul că o femeie, de 32 de ani, se autoagresează şi provoacă distrugeri la o adresă din Sectorul 1. La faţa locului a sosit o patrula de poliţisti din cadrul Secţiei 2 Poliţie care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta şi-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare şi superioare”, potrivit informațiilor transmise de Poliţia Capitalei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 fac verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi