Și-a bătut iubita până a lăsat-o inconștientă, apoi a încercat să se sinucidă!

"în Știri" by

Un bărbat de 32 de ani a dorit să întrețină relații cu iubita sa, însă aceasta l-a refuzat. Bărbatul a bătut-o pe femeie până când aceasta și-a pierdut cunoștința.

Crezând că și-a ucis iubita, acesta a încercat să se sinucidă, mai exact, să se stranguleze în curtea unei rude. Ruda bărbatului l-a salvat, însă a murit după trei zile, la spital. Incidentul a avut loc săptămâna aceasta în localitate Unguri, din raionul Ocnița, unde un tânăr de 32 de ani, care în amiaza zilei de 3 noiembrie, a ajuns în comă la spital, după ce a încercat să se stranguleze în curtea unei rude, conform echipadm.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 32 de ani, avea o relație de dragoste cu o tânără de 27 de ani, iar într-o zi, el se afla la ea în ospeție. Din cauza faptului că erau împreună de o perioadă mai mare de timp, acesta a vrut să întrețină cu ea relații sexuale. Femeia l-a refuzat, motiv pentru care a lovit-o și a îmbrâncit-o la podea, după care a apucat-o cu ambele mâini de gât și a asfixiat-o până când iubita sa și-a pierdut cunoștința.

Din cauza faptului că femeia și-a pierdut cunoștința, crezând că a ucis-o, bărbatul s-a speriat și a fugit din casa victimei la o rudă de-a sa, ce locuiește în apropierea casei iubitei sale, și i-a povestit cele întâmplate. Acesta a rugat-o să meargă să vadă ce-i cu fata, iar aceasta își revenise și era în afara pericolului, dar când s-a întors acasă, l-a găsit pe tânărul de 32 de ani în curtea casei sale, spânzurat. Ruda l-a scos din ștreang și a solicitat ajutorul unei ambulanțe, care l-a transportat la Spitalul Raional Ocnița, în stare de comă, fiind internat în secția de reanimare.

Medicii au încercat să îl salveze pe tânăr, dar în data de 6 noiembrie, la trei zile după incident, tânărul a decedat la spital.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi