Joe Biden este noul președinte al Statelor Unite ale Americii!

"în Știri" by

Potrivit unui anunț făcut de CNN, Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale, astfel a devenit cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

“America, sunt onorat că m-ați ales să conduc marea noastră țară. Munca ce ne stă în față va fi grea, dar vă promit acest lucru: voi fi președinte pentru toți americanii – indiferent dacă ați votat pentru mine sau nu. Voi păstra credința pe care ați pus-o în mine.”, a scris Joe Biden într-o postare pe Facebook.

Conform unor publicații internaționale, odată cu voturile din statul Pennsylvania (20 de electori) Biden a ajuns la 273 de voturi, adică cu trei voturi peste pragul pentru câștigarea alegerilor prezidențiale.

Justin Trudeau, premierul Canadei, a transmis un mesaj de susținere lui Biden și Kamalei Harris.

„Felicitări. Ţările noastre sunt prietene apropiate, partenere, aliate. Împărtăşim o relaie care este unică pe scena mondială. Abia aştept să lucrăm împreună şi să construim cu voi amândoi”, a scris Trudeau, pe Twitter.

Într-o declarație de presă, noul președinte al SUA declară că: „Sunt onorat de încrederea poporului american. E timpul să dăm deoparte furia și retorica dură și să ne reunin ca națiune”.

De asemenea, Donald Trump a anunțat că echipa sa de campanie va începe de luni acțiunile de instanță. Acesta declară despre Joe Biden că „se grăbeşte să pozeze în mod fals în câştigător”.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*