A fost identificată femeia incendiată într-o valiză de pe un câmp din Giurgiu!

"în Știri" by

Anchetatorii care se ocupau de cadavrul găsit incediat, într-o valiză, pe un câmp din judeţul Giurgiu, au reușit să identifice victima, potrivit adevarul.

Este vorba despre o femeie de 32 de ani, din Buftea, judeţul Ilfov, pe nume Mihaela Mircea, iar conform unor informaţii din presă, femeia ar fi fost divorţată şi avea o fetiţă. Criminalul femeii se află încă în libertate, deoarece nu a fost identificat.

Trupul neînsuflețit a fost găsit vineri, în data de 30 octombrie, de un şofer de camion care a observat un incendiu. Bărbatul a oprit și s-a îndreptat către incendiu pentru a-l stinge și a observat ceea ce părea a fi un om ars în şanţul de pe marginea drumului, pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor. Cadavrul, de sex feminin, a fost găsit de către polițiști carbonizat, în procent de 90%.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi