A murit Ken Hensley, membrul trupei Uriah Heep!

"în Știri" by

Ken Hensley făcea parte din formula originală a trupei britanice Uriah Heep și era compozitor al unor piese ca „Easy Livin’”, „Stealin’” şi „Lady in Black”. Acesta a murit la vârsta de 75 de ani.

Agentul său a anunțat că Hensley a murit miercuri, după o scurtă boală.

Foștii colegi de trupă i-au adus un omagiu compozitorului, celui care a scris „cântece minunate” şi care „va fi mereu în inimile oamenilor”.

Trupa Uriah Heep a fost înființată la Londra, în anul 1969, de solistul David Byron, chitaristul, clăparul şi solistul Ken Hensley, basistul Paul Newton şi bateristul Alex Napier.

Se pare că Hensley a părăsit grupa la finalul anilor 1980, dar a continuat să cânte cu Balckfoot și John Lawton, iar mai apoi și-a făcut propria trupă, Ken Hensley & Live Fire.

A participat la multe reuniuni ale trupei Uriah Heep.

Anul acesta, în luna septembrie a murit un alt fost membru al grupului, bateristul Lee Kerslake, care a colaborat cu Ozzy Osbourne.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*