Suceveancă agresată de soț în fața copiilor minori!

"în Știri" by

O suceveancă de 34 de ani a fost agresată fizic de soțul ei, în vârstă de 40 de ani, după ce femeia s-a întors de la locul de muncă, nevoită fiind, să stea peste program!

Deranjat de întârzierea soției, bărbatul, care se află sub influența  băuturilor alcoolice, a așteptat-o gelos acasă, apoi a lovit-o pe aceasta. Întreg scenariul s-a petrecut în fața celor două fiice minore, de 8 și de 13 ani, care au sărit în apărarea mamei.

Femeia a mers la Poliție, a completat un formular, iar apoi a primit un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului, valabil timp de 5 zile. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi