EMOȚIONANT: Fetiță de 4 ani, salvată de sub dărâmăturile cutremurului din Turcia!

"în Știri" by

O fetiță de 4 ani, pe nume Ayda, a supraviețuit timp de 91 de ore sub dărâmăturile unui bloc prăbușit în urma seismului care a zguduit orașul Izmir pe 30 octombrie, conform Sabah.

Aproximativ 8.000 de persoane, echipe de căutare și salvatori, dar și 25 de câini caută supraviețuitori sub dărâmăturile din Izmir.

Deși munca lor se desfășoară zi și noapte, aceasta nu este în zadar, astfel că Ayda, o fetiță de doar 4 ani, a fost salvată de sub moloz!

La început, o persoană a auzit țipete de copil, astfel că echipele de căutare au coborât și au salvat-o!

,,Apoi, când ne apropiam, am auzit țipete. Ca să ne liniștească, copila ne-a spus că e bine. Am coborât și mai mult și am salvat-o. Ayda Gezgin avea lacrimi în ochi.”, a declarat unul dintre salvatori.

Fetița a fost înfășurată într-o folie de protecție specială, iar echipele medicale au preluat-o pe o targă.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi