România a fost cuprinsă de trei cutremure în dimineața zilei de luni!

"în Știri" by

În dimineața zilei de luni, în zona seismică Vrancea și în zona Vasluiului s-au produs trei cutremure de mică intensitate. Acestea au avut magnitudini de 2,4; 3 și 2,1, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cu o magnitudine de 2,4, primul cutremur a avut loc la ora 03:32 în județul Vaslui, la adâncimea de 6 kilometri, iar epicentrul s-a aflat la 43 km sud de Iași, 48 km nord-est de Bacău, 109 km vest de Chişinău şi 155 km nord de Galaţi.

Un al doilea cutremur confirmat s-a produs la ora 03:58, cu magnitudinea 3, în județul Vrancea, la o adâncime de 100 de kilometri și s-a petrecut în apropierea orașelor: 72 km est de Braşov, 88 km nord-est de Ploieşti, 105 km sud de Bacău, 120 km vest de Galaţi, 121 km vest de Brăila şi 140 km nord de Bucureşti.

Ultimul cutremur, unul slab, a avut loc la ora 04:34 tot în județul Vrancea, cu magnitudinea 2,1, la adâncimea de 75 kilometri.

Cel mai agresiv cutremur din acest an din România s-a produs pe 31 ianuarie, în județul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2 și s-a simțit până în București.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*