Monica Anisie

Ministrul Educației anunță publicarea de modele pentru examenele naționale!

"în Știri" by

Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a declarat că modelele pentru examenele naţionale vor fi publicate astăzi, 2 noiembrie, pe site-ul Ministerului Educaţie, potrivit adevărul.

„Referitor la publicarea modelelor pentru examenele naţionale, vă anunţăm că astăzi vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei”, a spus ministrul Educaţiei.

Monica Anisie a adăugat că, în urma unor semnale transmise de părinţi şi elevi, cum că nu toți profesorii predau în sistem online, vor fi intensificare activitățile de monitorizare a lecţiilor desfăşurate în sistemul online.

„Ministerul Educaţiei va realiza în această perioadă, împreună cu inspectoratele şcolare, activităţi de inspecţie de monitorizare”, a subliniat ministrul.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi