și-a omorât fetița

Minoră de 14 ani a născut acasă și a ascuns copilul în congelator!

"în Știri" by

O mamă, minoră de 14 ani, a ascuns un nou-născut într-un congelator, fiindcă îi era prea frică să le spună părinților adevărul.

Incidentul a acut loc în satul Verkh-Tula din regiunea Novosibirsk din Rusia, adolescenta locuind împreună cu familia ei, scrie The Independent.

Niciun membru al familiei nu a știut de sarcina fetei, a declarat pentru TASS Nadezhda Boltenko, Ombudsmanul, avocat public, pentru drepturile copilului.

,,Mama fetei l-a sunat pe medicul de familie, pentru că fata avea dureri de stomac noaptea. Mama a crezut că este apendicită. Când a sosit medicul, fata i-a spus că a născut un copil și l-a băgat în congelator”, a explicat avocatul.

Fata a fost internată în spital, iar medicul a anunțat Poliția.

Cel mai probabil, cred polițiștii, fata a născut în secret, în timpul nopții, iar mai apoi a ascuns bebelușul în congelator. Când au ajuns autoritățile la fața locului era prea târziu pentru a putea salva copilul.

În acest moment se află în desfășurare o anchetă privind circumstanțele complete ale morții sugarului.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi