tratamente promițătoare

Coronavirus e plin de surprize! Au apărut noi simptome!

"în Știri" by

În ultima perioadă simptomele COVID-19 se modifică treptat, iar medicii sunt puși în dificultate, potrivit monitoruldecluj.

Pierderea gustului și a mirosului, care sunt semne clare de infectare cu COVID-19, sunt simptome care apar mult mai târziu, iar cele mai noi, descoperite recent, sunt tulburările digestive, cu greață, cu inapetență, vărsături, cu tulburări de tranzit intestinal, fie de tip constipație, fie de tip diaree.

„Apar tot mai mulți pacienți cu tulburări digestive, cu greață, cu inapetență, cu vărsături, cu tulburări de tranzit intestinal, fie de tip constipație, fie de tip diaree. Foarte mulți dintre pacienți, sau persoane în general, încep să consume foarte multe suplimente nutritive, tot felul de coenzime, tot felul de vitamine, în speranța că nu se vor infecta și cred că și aceasta face parte din patologia nouă pe care o întâlnim acum, de aceste simptome digestive noi care apar tot mai des la pacienți.”, a precizat șefa secției de boli infecțioase Timișoara, Voichița Lăzureanu, pentru Antena3.

Voichița Lăzureanu a ajuns la concluzia că din ce în ce mai multe persoane ajung la spital cu simptome diferite față de cele întâlnite la începutul pandemiei.

Persoanele infectate cu noul Coronavirus au avut cel puțin unul dintre simptomele principale: temperatură ridicată, tuse persistentă uscată, pierderea sau modificare mirosului sau al gustului, dificultăți de respirație și mai nou, tulburări digestive.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi