Un pieton a murit după ce a fost lovit de două autoturisme!

"în Știri" by

Angajat în a traversa strada, un pieton a murit după ce a fost lovit de două autoturisme.

Evenimentul dureros s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 20, când un bărbat de 41 de ani a lovit cu mașina un pieton care intenționa să traverseze strada.

În urma impactului puternic, pietonul a fost proiectat pe partea carosabilă unde a fost lovit de un alt autoturism. Potrivit celor transmise de IPJ Cluj, în al doilea autoturism se afla un bărbat de 33 de ani, din județul Harghita, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Incidentul petrecut a dus la decesul pietonului.

Evenimentul neplăcut s-a petrecut în localitatea Copăceni din județul Timiș. Pietonul a decedat, iar cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*