Un individ a atacat mai mulți oameni în Quebec în noaptea de Halloween!

"în Știri" by

Un incident șocant la Quebec chiar în noaptea de Halloween. Un bărbat îmbrăcat în haine medievale, care a înjunghiat cu un cuțit mai multe persoane, a băgat spaima în mai mulți locuitori ai Quebecului.

Potrivit unei prese locale, atacatorul a omorât doi oameni și pe alți cinci a reușit să-i rănească. Cei răniți au fost transportați la spital, însă starea lor nu este deocamdată cunoscută.

Potrivit aceleași surse ale presei, atacatorul a acționat în mai multe locuri din oraș și la ore diferite.

Imediat poliția a demarat o amplă acțiune de căutare a atacatorului iar ceilalți locuitori au fost sfătuiți să rămână în case și să își baricadeze ușile și ferestrele.

Într-un final, un suspect a fost reținut în portul Quebec după ce un agent de pază i-a alertat pe polițiști.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*