Orban

Ludovic Orban a anunțat ce se va întâmpla cu petrecerile de Anul Nou!

"în Știri" by

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat ce se va întâmpla cu petrecerile care se vor organiza în România, în noaptea de Anul Nou.

Acestea vor fi interzise în acest an, deoarece există un risc foarte mare de infectare cu noul Coronavirus, iar petrecerea din noaptea de Revelion este o petrecere cu caracter privat, fiind interzisă în prezent, spune premierul.

,,Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private.”, a precizat Șeful Guvernului.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi