EMOȚIONANT: O mamă îngenunchează în fața medicilor care i-au salvat fiul!

"în Știri" by

Fotografia anului în provincia Navarra este reprezentată de o mamă româncă care stă în genunchi în fața medicilor din Spania care i-au salvat copilul testat pozitiv cu COVID-19.

Tânărul de 28 de ani care a stat două luni la Terapie Intensivă la clinica San Miguel din Spania, a fost vindecat într-un final.

Imaginea a fost surprinsă de către fotograful Iñaki Porto Villanueva, în luna iunie, care a reușit să imortalizeze unul dintre cele mai emoționante momente din pandemie, potrivit libertatea.ro.

Medicul Txuma Urtasun, prezent la momentul emoționant, afirma că “Plângeam cu toții.”.

Simona Cîrpaci, femeia româncă, a îngenunchiat cu mâinile încleștate pe piept și cu capul lăsat în jos, în semn de mulțumire față de medicii care, după 60 de zile la Terapie Intensivă, au reușit să-i salveze fiul.

Denis Cîrpaci, tânărul diagnosticat cu COVID-19 și salvat după 60 de zile de Terapie Intensivă, locuiește de aproape 20 de ani în Spania.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*