Preot împușcat într-o biserică din Franța! Starea lui este gravă

"în Știri" by

Un preot ortodox a fost împuşcat sâmbătă, 31 octombrie, în Lyon. Suspectul a fost arestat de poliţie în această seară, conform mediafax.

Încidentul a avut loc în jurul orei locale 16:00, ora României 17:00, când preotul închidea Biserica Ortodoxă Greacă a Bunei Vestiri, din arondismentul 7 din Lyon.

„A fost atacat de un singur bărbat care l-a împuşcat de două ori în abdomen.”, potrivit unei surse din Poliţiei.

Suspectul atacului armat a fost găsit și ridicat de către poliţiști dintr-un magazin de kebab din arondismentul 3 din Lyon. Preotul ortodox grav rănit se numește Nikolaos Kakavelakis, în vârstă de 52 de ani, de naţionalitate greacă, tatăl a trei copii.

La sosirea salvării, preotul era conștient, însă era grav rănit.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi