Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu a fost cuprinsă de flăcări!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Pompierii au intervenit cu zece autospeciale la un incendiu care a izbucnit, sâmbătă, 31 octombrie, la o vilă cu etaj din Izvorani, judeţul Ilfov, conform Adevărul.

Incendiul a izbucnit la o vilă cu etaj de pe strada Jandarmeriei din Izvorani. Este vorba despre fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, iar deocamdată nu sunt informaţii despre posibile victime.

,,Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 1.000 mp. Nu sunt informaţii privind persoane rănite”, a comunicat ISU Bucureşti-Ilfov.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi