Crimă oribilă în Giurgiu! Un om ars de viu a fost aruncat într-un șanț de pe marginea drumului

"în Știri" by
Timp de citit: 2 minute

Vineri seara, 30 octombrie, un şofer ce trecea pe o şosea din Giurgiu a observat un om ars și aruncat într-un şanţ de pe marginea drumului.

Echipajele ISU, care au ajuns la faţa locului, au constatat faptul că trupul neînsuflețit al femeii, care ar avea între 20 și 30 de ani, se afla într-o valiză, iar până în acest moment nu a putut fi identificată.

Criminaliştii au stabilit că victima a fost ucisă printr-o lovitură puternică aplicată în zona capului, apoi incendiată.

Un șofer de tir, care circula pe o șosea din apropierea localității Ghimpați, județul Giurgiu, a crezut că este vorba despre un incendiu de vegetație, astfel că s-a oprit din drum și a încercat să stingă incendiul, iar mai apoi a sunat la 112.

„Am fost la fața locului, am găsit o persoană ghemuită, cadavrul a fost ridicat de organele de cercetare și dus la IML. 99 la sută era carbonizată. Fata era legată cu mâinile la spate, cu sârmă, se vedea”, a declarat Constantin Cărăpănceanu, primarul din Ghimpați, potrivit digi24.

Primarul a mai declarat că nu există persoane date dispărute nici în Ghimpați, nici în localitățile învecinate, iar procurorii iau în calcul și varianta de crimă cu premeditare: după ce a fost ucisă, femeia a fost înghesuită într-un geamantan, care mai apoi a fost incendiat.

„Conform concluziilor preliminare, s-a constatat că aceasta prezenta plăgi la nivelul capului produse cu lovire cu corp dur tăietor, fractură sternală și fracturi costale, decesul fiind ca urmare a șocului traumatic. Victima în prezent nu este identificată, însă se va uza de toate mijloacele criminalistice în vederea stabilirii identității acesteia”, a menționat prim-procurorul la Parchetul Giurgiu, Andreea Albu.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi