Nelson Mondialu a fost bătut și jefuit pe stradă! Acesta a spus într-un video pe YouTube faptul că a ajuns la spital în starea foarte gravă.

În același video, care ulterior a apărut și pe Facebook, el precizează:

Am fost abuzat… Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-a prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-a bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe ăia la pușcărie”

Bunurile pe care le avea în momentul tâlharirii i-au fost furate.

Mi-a furat inele și verigheta. Am fost la urgență azi dimineață”, spune el.

M-au dat așa mulți și m-au speriat. A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine. Nu știu ce mi-au făcut medicii, că am fost inconștient”

Din spusele lui, unul dintre tâlhari i-a distras atenția, în timp ce altul l-a lovit puternic cu o lopată peste față.

Nu imi era frică de ei, dar au venit de la spate. Unul o venit, m-a bătut pe umăr și mi-a spus „Domnu?” și celălalt mi-a dat cu lopata în cap. Am urmele de la cuiele din lopată. Apoi altul mi-a dat cu cotul la tâmplă. A vrut să mă omoare, dar am avut succes. N-am apucat să dau nici măcar una înapoi”, povestește Nelson.

Salvarea sa a fost un grup de tineri care se plimbau cu trotineta în incinta locului cu pricina, aceștia strigând după ajutor pentru Nelson.

Totuși, știm că acest personaj a mai înscenat astfel de fapte. Să fie real?

Autor: Raluca Vodă