Președintele Klaus Iohannis a oferit noi detalii despre carantină!

"în Texte" by

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a oferit astăzi, în conferința de presă, detalii despre carantina națională sau lockdown!

Președintele a spus că, deocamdată, „situaţia nu ne duce cu gândul la o carantină sau la un lockdown”.

„Aflăm de la buletinele de ştiri că la noi pandemia este în extindere, dar în realitate lucrurile la noi au fost gestionate până acum bine”, a declarat Iohannis.

Iohannis a adăugat că unele state, precum Franţa şi Germania, înregistrează un număr de cazuri mult mai mare față de România, raportat la numărul de locuitori.

„Din păcate, s-a ajuns în unele state europene să se ia măsuri drastice. Noi nu ne dorim acest lucru. De aceea de fiecare dată spun autorităţilor şi românilor să combată eficient extinderea epidemiei. (…) Nu ne dorim un aşa numit lockdown. Deocamdată situaţia nu ne duce cu gândul la o carantină sau la un lockdown”, conform spuselor președintelui Iohannis.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*