Elon Musk renunță la toate proprietăţile sale imobiliare și vrea să devină “homeless”. Are proprietați în valoare de 100 de milioane de dolari iar acum întâmpină probleme în vânzarea lor. A trebuit sa împrumute un cumpărător cu banii pentru achiziție pentru a reuși să vândă casa vândută ultima dată.

Ultima casă vândută de Musk este o proprietate în Bel Air, care a aparținut și actorului Gene Wilder și pentru care plătise 6,75 de milioane de dolari. Respectiva proprietate este compusă dintr-un teren de 3.009 de mp, o casă cu cinci dormitoare și totodată, cinci băi, plus o mini casă de oaspeți.

Potrivit Mediafax, cumpărătorul este nepotul lui Gene Wilder care plătise doar 7 milioane de dolari restul de 6,7 milioane de dolari împrumutându-i chiar de la Elon Musk. Musk are acum zero profit, diferența până la 7 milioane fiind taxe și comisioane.

Din imobiliare, Elon Musk avea acum câteva luni 100 milioane de dolari. A vândut de 36 de milioane și mai trebuie 64 până își va atinge obiectivul. Cea mai profitabilă afacere în domeniul acesta a lui Musk a fost vânzarea unui conac de 29 de milioane de dolari, pentru care plătise 17 milioane în 2012.

Decizia de a-și vinde toate proprietăţile imobiliare a luat-o în primăvara acestui an.

„Cred că proprietăţile te trag înapoi, sunt un vector de atac. Ţi se spune, hei, miliardarule, ai toate lucrurile astea. Dar dacă scap de ele, ce mai ai de zis? În ultimii ani, miliardar a devenit un termen peiorativ, ca şi cum ar fi un lucru rău, ceea ce nu e cazul de cele mai multe ori”, a declarat el.