Cristian Pomohaci, 1 an de închisoare cu suspendare după ce a închiriat 11 apartamente ilegal

"în Știri" by

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost acuzat de evaziune fiscală după ce a dat spre închiriere 11 apartamente fără să plătească taxe și impozite.

Din cele 40 de imobile pe care le deține (25 de apartamente, 9 terenuri cu construcții, 5 terenuri și un garaj), fără a plăti taxe și impozite, a dat spre închiriere 11 apartamente, conform Monitorulcj.

Pomohaci va trebui să facă și muncă în folosul comunității neplătită, timp de 90 de zile în beneficiul Primăriei Rebrişoara, urmând mai programe de reintegrare socială.

Curtea de Apel din Târgul Mureș a decis să îi mențină sentința inițială, dar cu toate acestea, va putea părăsi țara, înainte având obligația de a rămâne în țară:

Pe durata termenului de supraveghere inculpatul trebuie să respecte doar următoarea obligaţie: să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate cu instituţiile din comunitate.

În baza art. 93 alin. 3 Cod penal pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată pe o perioadă de 90 de zile în cadrul sau în beneficiul Primăriei Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, sau în cadrul Primăriei Miercurea Nirajului, judeţul Mureş. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate”.

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi