În 26 octombrie, de ziua de Sf. Dumitru, Corina Chiriac împlinește onorabila vârstă de 71 de ani, însă, așa cum a anunțat și în mediul online, solista a început sărbătoarea aniversării zilei sale de naștere puțin mai devreme.

Cântăreața, îndrăgită de milioane de români, a publicat câteva fotografii pe rețelele de socializare, arătându-le și prietenilor săi virtuali cum serbează această zi specială.

Dragilor, eu am început să mă serbez de astăzi! Vă doresc tuturor sănătate și La mulți ani Dumitra și Dumitru! Până la o nouă revedere, o să mai postez niște fotografii!”, este mesajul pe care Corina Chiriac l-a scris pe Facebook. Cu un buchet de flori în brațe și o șampanie, așa și-a început sărbătorita ziua de dinaintea aniversării sale propriu-zise.

Stimata artistă este recunoscută pentru melodiile pe care le-a lansat, „Strada Speranței”, „Inima ta” sau „Mama, doar mama”. Corina a făcut furori în Epoca de aur cu repertoriul și prezența ei.

Cu o frumusețe de nedescris, interpreta care a rupt inimile bărbaților, a fost una dintre cele mai iubite românce de pe vremuri. A fost căsătorită o singură dată, la 43 de ani, în Las Vegas, în August 1993, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu de care s-a despărțit patru ani mai târziu. Nu are copii, dar s-a dedicat în întregime muzicii.