Corina Chiriac, frumusețea vremurilor, împlinește astăzi 71 de ani!

"în Știri" by

În 26 octombrie, de ziua de Sf. Dumitru, Corina Chiriac împlinește onorabila vârstă de 71 de ani, însă, așa cum a anunțat și în mediul online, solista a început sărbătoarea aniversării zilei sale de naștere puțin mai devreme.

Cântăreața, îndrăgită de milioane de români, a publicat câteva fotografii pe rețelele de socializare, arătându-le și prietenilor săi virtuali cum serbează această zi specială.

Dragilor, eu am început să mă serbez de astăzi! Vă doresc tuturor sănătate și La mulți ani Dumitra și Dumitru! Până la o nouă revedere, o să mai postez niște fotografii!”, este mesajul pe care Corina Chiriac l-a scris pe Facebook. Cu un buchet de flori în brațe și o șampanie, așa și-a început sărbătorita ziua de dinaintea aniversării sale propriu-zise.

Stimata artistă este recunoscută pentru melodiile pe care le-a lansat, „Strada Speranței”, „Inima ta” sau „Mama, doar mama”. Corina a făcut furori în Epoca de aur cu repertoriul și prezența ei.

Cu o frumusețe de nedescris, interpreta care a rupt inimile bărbaților, a fost una dintre cele mai iubite românce de pe vremuri. A fost căsătorită o singură dată, la 43 de ani, în Las Vegas, în August 1993, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu de care s-a despărțit patru ani mai târziu. Nu are copii, dar s-a dedicat în întregime muzicii.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi