Virgil Musta, medic la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, este îngrijorat din cauza numărului mare de cazuri noi. Medicul crede că sărbătorile nu vor mai fi la fel ca în anii trecuți și nu ar trebui să ne facem planuri, motivele fiind clare.

,,Nu cred că vom avea sărbători de iarnă, și nu cred că putem să sărbătorim morți sau să sărbătorim într-o situație în care multă lume e bolnavă. Noi vom rămâne la datorie și vom petrece sărbătorile în spitale, iar ceilalți nu se vor putea bucura de petreceri, pentru că toate localurile vor fi inchise și toate evenimentele restricționate”, a spus la digi24 medicul Virgil Musta.

Virgil Musta trage un semnal de alarmă persoanelor care nu înțeleg pericolul la care se expun, nerespectând regulile de distanțare, respectiv igienă, și se declară nemulțumit.

,,Suntem necăjiți, că, din păcate, mai sunt și oameni iresponsabili care nu vor să respecte regulile, chiar dacă suntem într-o situație așa dificilă. Această roată care se rostogolește peste noi, nu poate fi stopată dacă nu suntem responsabili și dacă nu respectăm regulile cu strictețe. Încă am speranța pentru că trebuie să luptăm împreună, să câștigăm acest război foarte dificil și din păcate vedem mai multe dificultăți decât ne-am fi așteptat”, a adăugat medicul.