Explozie în București! O persoană a fost ucisă, iar alte 18 au fost evacuate!

"în Știri" by

O persoană și-a pierdut viața în această dimineață, 26 octombrie, şi alte 18 au fost evacuate după o explozie într-un apartament din Capitală!

În urma exploziei a rezultat un incendiu, la etajul 7 dintr-un bloc de pe strada Aleea Podul Giurgiului, din Sectorul 5 al Capitalei, conform Agerpres.

,,Fumul rezultat a pătruns în apartamentele învecinate, astfel că s-a procedat la evacuarea a 18 locatari de la etajele inferioare. Un bărbat cu probleme locomotorii a fost expus la fum şi a fost transportat la spital. Alţi 30 de locatari au ieşit din bloc după producerea exploziei”, transmite Biroul de presă al ISU Bucureşti-Ilfov.

La locul incidentului au acționat patru autospeciale de stingere, SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori, iar alte şapte apartamente prezintă avarii.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi