Personalul medical din Marea Britanie va fi vaccinat împotriva Coronavirusului

"în Știri" by

Printr-un e-mail trimis de către directorul NHS și publicat pe Daily Mail, se anunță pregătiri pentru un program de vaccinare la nivel de țară, care va avea loc înaintea sărbătorii Crăciunului.

CEO al spitalului George Eliot, Glen Burley, NHS Trust, afirmă: „Board-ul NHS ne-a anunţat să ne pregătim pentru un program naţional de vaccinare al staff-ului medical, care va avea loc la începutul lunii decembrie.“

Guvernul a introdus legi noi care îi permite Marii Britanii să nu respecte legile Uniunii Europene cu privire la vaccinare, înaintea încheierii acordului post-Brexit, de pe 31 decembrie.

Potrivit unui anunț de la Guvernul Marii Britanii, toți angajații din sistemul medical din Marea Britanie se vor vaccina împotriva Coronavirusului în următoarele săptămâni. Vaccinarea va avea loc la nivel național, înainte de Crăciun, potrivit mailului din partea directorului NHS. Toți speră ca după acest demers, Boris Johnson să relaxeze restricțiile sociale din prezent.

Glen Burley, CEO al spitalului George Eliot, NHS Trust: „NHS ne-a anunţat să ne pregătim de un program de vaccinare al întregului staff medical. Ultimele veşti primite din partea laboratoarelor de cercetare anunţă că vom avea vaccinul gata anul acesta şi prioritari în procesul de vaccinare sunt cei din staff-ul medical.“

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*