Lee Kun-Hee, președintele Samsung, a murit

"în Știri" by

Președintele Samsung, Lee Kun-Hee, cel care a transformat Samsung într-un brand, a murit la 78 de ani.

În continuare, compania va fi condusă de Lee Jae-Yong, fiul său. Acesta a fost al treilea fiu al celui care a fondat compania Samsung și a reușit să o transforme într-un brand la nivel global.

Lee Kun-Hee a devenit cel mai bogat om din Coreea de Sud, având o avere de peste 40 de miliarde de dolari.

Acesta a rămas președintele Samsung cu toate că a suferit un atac de cord în anul 2014. Cel care va prelua ștafeta de președinte al companiei este fiull său, actual vice-președinte de la Samsung.

Lee Kun-Hee a început să lucreze la Samsung prin 1968, iar în 1987 devenea numărul unu în companie.

Potrivit New York Post, în ultimii ani, Lee Kun-Hee a fost mai mult internat din cauza afecțiunilor de care suferea, iar fiul său s-a ocupat în mare parte de afacerile companiei.

„Toţi cei de la Samsung îi vom preţui memoria şi suntem recunoscători pentru călătoria pe care am împărtăşit-o alături de el”, se arată în comunicat.

La început, Samsung era doar o afacere locală, pe care mai apoi, Lee Kun-Hee a reușit să o transforme într-o putere mondială în materie de inovaţie şi tehnologie.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi