(VIDEO) Mai mulți elevi din localitatea Borșa au fost loviți de o profesoară!

Ministrul educației, Monica Cristina Anisie, a solicitat să se înceapă o anchetă cu privire la cazul revoltător care a avut loc la o școală din localitatea Borșa.

După ce Monica Anisie a văzut un videoclip pe Facebook în care o profesoară de la o școală din localitatea Borșa le aplică elevilor corecții fizice, aceasta a solicitat să se deschidă o anchetă împotriva acestui caz halucinant.

Ministrul educației a publicat pe pagina de Facebook următorul mesaj:

„Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege. Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli.”

Acesta este videoclipul în care se poate observa cum profesoara îi lovește pe elevi:

Thomas Agud
Thomas Agud
Thomas Agud este student la psihologie. A intrat în lumea jurnaliștilor în toamna lui 2020, an în care a avut primele apariții în presă. A lucrat ca redactor la Ziarul Profit. A colaborat cu redacții precum Bihoreanul, Logopaper și Inclusiv. În prezent este redactor și PR la POV21.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare