Andreea Chițu, campioana la judo, a obținut medalia de bronz la Budapesta!

"în Știri" by

Vineri, sportiva româncă Andreea Chițu a obținut medalia de bronz, în limitele cat. 52 kg, la Grand Slamul de Judo de la Budapesta. Aceasta a învins-o pe germanca Amber Ryheul în meciul pentru locul al treilea.

Așadar, fostă vicecampioană mondială, Chițu, a trecut în primul tur de Sabiana Anestor (Haiti), în optimi depășind-o pe brazilianca Larissa Pimenta, în sferturi a câștigat duelul cu campioana mondială Daria Bilodid (Ucraina), dar a pierdut semifinala cu elvețianca Fabienne Kocher.

Bildod a ocupat și ea un loc trei, dar victoria a revenit franțuzoaicei Amandine Buchard.

Concursul de la Budapesta are în vedere calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Chițu fiind acum locul 24 în clasamentul mondial al categoriei. De asemenea, sportivul român de origine rusă Petr Zhukov l-a învins pe kirghizul Artur Te, dar a pierdut la optimi în fața uzbecului Sardkr Nurilaev.

Patru reprezentanți are România la Budapesta, iar aceștia sunt: Ştefania Adelina Dobre (cat. 63 kg), Serafima Moscalu (70 kg), Alexandru Raicu (71 kg) şi Marcel Cercea (81 kg).

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi