Coreea de Nord

Un „praf galben, venit din China” a răspândit frica în Coreea de Nord!

"în Știri" by

Coreea de Nord avertizează populația în legătură cu „un praf galben, venit din China”, care s-ar putea să conțină Coronavirus. Imediat ce avertismentele au ajuns la cetățeni, străzile din capitala Phenian ar fi fost pustii.

Coreea de Nord a anunțat că nu are cazuri de Coronavirus, dar cu toate acestea, a fost în stare de alertă încă din ianuarie, fiind luate măsuri stricte pentru împiedicarea apariției virusului.

Prezența acestui praf a fost precizată pe un post public de televiziune din Coreea de Nord când a fost emisă o prognoză meteo specială. Praful galben despre care se vorbește face referire la nisipul din deșerturile mongole și chineze, care suflă spre cele două țări din peninsula Coreea, fiind amestecat cu praf toxic.

De asemenea, ambasadele din Coreea de Nord au confirmat că au fost emise avertizări în cursul acestei săptămâni. Potrivit BBC, până și Turkmenistan ar fi fost „atacat” de acest praf toxic venit din China, motiv pentru care s-a impus purtarea măștilor de protecție în întreaga țară.

Întrebarea care se ridică este: Poate vântul să transporte praf cu COVID-19? Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Statele Unite a explicat faptul că particulele de Coronavirus pot rămăne în aer pentru câteva ore, dar riscul de infectare în acest fel este foarte rar. Până și presa din Coreea de Sud a respins ideea că praful galben ar putea transporta COVID-19.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi